Acer en ITS:

duurzame én voordelige laptopkar en laptops

Acer heeft mooie aanbiedingen van een Acer E32 laptopkar en de Acer TravelMate Spin B3. Nu verkrijgbaar bij ITS! Duurzaamheid top in deze prachtige combinatie voor de klas van morgen.

ITS werkt samen met Acer en Microsoft om onderwijsinstellingen goed toegang te verschaffen tot Windows 11 Pro Education. U kunt Windows 11 Pro Education verkrijgen door een laptop aan te schaffen waar het besturingssysteem vooraf op geïnstalleerd staat. Deze laptops krijgen dezelfde Microsoft-beveiliging, maar hebben meer onderwijsprogramma's. Wij de techniek, u het onderwijs!

gratis-laptop2-nl.jpg

Mooie aanbieding: gratis Acer laptop bij complete laptopkar

De Acer laptopkar is een robuuste verrijdbare laptopkar met plaats voor 32 laptops of tablets tot en met 15,6 inch grootte. Bij aankoop van een laptopkar met 32 Acer laptops, krijgt u de 32ste laptop gratis. De laptopkar is de ideale metgezel voor de klas van morgen. Of klassen, moeten we eigenlijk zeggen. Hij is namelijk gemakkelijk verplaatsbaar met zijn compacte afmetingen, gelagerde wielen en stevige handgreep. De Acer laptopkar heeft een geïntegreerde, slimme laadmodule. Die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de op te laden devices en voorkomt overspanning. Uw tablets en laptops zijn bovendien veilig door de stevige stalen constructie en de solide twee-punts stalen vergrendeling. In de Acer laptopkar kunnen 32 tablets of laptops, bijvoorbeeld de TravelMate Spin B3. Bij ITS bestelt u de Acer E32 laptopkar voor € 799,- excl. BTW 21%. Samen met 32 laptops betaalt u als combinatiedeal € 11.308,- (€ 339,- korting).

acer-laptopkar-e32-2-nl.jpg

Acer laptopkar E32

De Acer E32 laptopkar is voorzien van individuele adapterhouders om de bekabeling overzichtelijk weg te werken. Budgetzorgen zijn verleden tijd met deze Acer laptopkar, die een prima kwaliteit heeft tegen een aantrekkelijke prijs.

Acer laptopkar E32
Maximaal aantal devices 32
Maximale grootte devices 15,6 inch
Constructiemateriaal staal
Vergrendeling ​tweepunts met sleutels
Nu voor € 799,00 excl. BTW 21%
Neem contact op met ITS voor meer informatie of een bestelling.

landing-acer-travelmate-b3-lifestyle-desktopscreen.jpg

Duurzaam én slim: de Acer TravelMate Spin B3 

Als je het over duurzaam én slim hebt, dan adviseert ITS de Acer TravelMate Spin B3. De Spin B3 is als laptop en als tablet te gebruiken en noemen we daarom wel de convertible voor de schoolbanken. En hij is natuurlijk ook prima thuis of onderweg te gebruiken. Profiteer van de lange batterijduur. Na elke keer opladen gaat de batterij tot wel 10 uur mee. De poorten zijn handig geplaatst, zodat alle kabels zich aan dezelfde kant bevinden en beter toegankelijk zijn. In het OceanGlass™ touchpad van deze laptop gebruikt Acer gerecycled plastic dat anders in de oceaan was beland. Dit touchpad heeft een strakke uitstraling en voelt als glas aan wanneer u met uwvingers over het oppervlak gaat. Acer en ITS geven met de Spin B3 inhoud aan uw duurzaamheidsbeleid op school. De laptop bevat gerecyclede materialen, verpakken we in duurzaam verpakkingsmateriaal en heeft een energiezuinig ontwerp. Deze past in Acers initiatief ‘Earthion’ om tijdens de gehele levensduur van apparaten afval te verminderen.

lanidng-acer-travelmate-spin-b3.jpg

Acer TravelMate Spin B3

Profiteer van interactievere lesactiviteiten met de extreem duurzame TravelMate Spin B3. Dankzij allerlei optionele functies, zoals een 5 megapixel HDR-camera en een full HD-webcam, halen leerlingen nog meer uit hun lessen. De Travelmate Spin B3 kan 360 graden scharnieren en is zo als tablet en voor presentaties te gebruiken.

Acer TravelMate Spin B3
Laptop – 128 GB - zwart
Besturingssysteem Windows 11 Pro Education
Beeldscherm 11,6 inch
Processortype ​Intel® N100  
Intern geheugen ​8 GB DDR
Totale opslagcapaciteit ​​128 GB SSD Hard disk
Nu voor € 339,00 excl. BTW 21%
Interesse in deze duurzame alleskunner? Neem contact op met ITS!

Interesse in deze actie? Neem contact op met ITS voor meer informatie of een bestelling!