APS IT-diensten en ITS: samen voor uw klas

ITS verbindt

APS IT-diensten is al bijna 30 jaar dé vertrouwde partner voor zeer voordelige onderwijslicenties. ITS sluit qua ervaring naadloos aan als het gaat om de belangen van het basis- en speciaal onderwijs op het gebied van ICT. Een samenwerking lag dus voor de hand, om elkaar én daarmee de scholen te versterken.

Digitalisering in het onderwijs

De digitalisering in het onderwijs blijft in de komende jaren een vlucht nemen. Daarom zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening om scholen in de toenemende digitalisering te ondersteunen. Iedere dag brengt ons weer nieuwe mogelijkheden!

Voordelige onderwijslicenties

Samen met APS IT-diensten geven we scholen onafhankelijk advies, delen kennis en bieden ondersteuning aan die leerkrachten werk uit handen neemt. Op het gebied van ICT, maar ook als het gaat om digitale lessen. Klanten van ITS kunnen door deze samenwerking voordelige onderwijslicenties afnemen, bijvoorbeeld voor Impero Classroom en Ekco Back-up.

  • Impero Classroom: een handig hulpmiddel voor klassenmanagement, waarmee leerkrachten inzicht krijgen in de schermen van de leerlingen. Zo zien ze precies welke leerlingen afgeleid zijn en hebben ze verschillende opties om hen weer laten focussen. Impero Classroom geeft leerkrachten extra ogen en handen, en de ruimte om leerlingen overzichtelijk te begeleiden.
  • Ekco Back-up: een gebruiksvriendelijke back-upoplossing die al uw data en gegevens veiligstelt: data in Microsoft 365 (denk aan e-mail, SharePoint, OneDrive en Teams) of in Google Workspace. Zo kunnen alle werkzaamheden en processen snel weer worden voortgezet na onverwachte gebeurtenissen en blijft de continuïteit van het onderwijs beter gewaarborgd!

Lees meer over APS IT-diensten