Servicecontracten

Primair onderwijs

U denkt dat u technisch niet heel vaardig bent of u heeft weinig tijd? Geen probleem. Maakt u zich geen zorgen! Het all-in servicecontract van ITS biedt uitkomst. Onze specialisten zorgen voor vakkundig preventief onderhoud en staan als vast aanspreekpunt direct voor u klaar. Voor een vast maandbedrag nemen wij het beheer en onderhoud van uw ICT-voorzieningen en bijbehorende services volledig van u over.

Goed werkend netwerk

Met dit all-in servicecontract verzorgen wij het beheer en onderhoud van server en werkplekken, toegangsbeveiliging, virus- en spamoplossingen, e-mailservice en –onderhoud, databack-up en cloudcomputingservices. Omdat in het contract ook preventief onderhoud zit, bent u steeds verzekerd van een goed werkend computernetwerk. Voorkomen is immers beter dan genezen.

De specialisten van ITS zorgen dat u een netwerk heeft waar u van op aan kunt. Vandaag en morgen! Zeker als u een complexe omgeving heeft waar diverse servers, laptops, pc’s en verschillende soorten software door elkaar worden gebruikt, is een all-in servicecontract verstandig. Voor elk type netwerk geldt echter dat adequaat preventief onderhoud zorgt dat u door kunt met uw werk. Wij de ICT, u het onderwijs!

Meer informatie? Neem snel contact op!