Microsoft: partner voor betere onderwijsresultaten

ITS verbindt

Microsoft is dé partner van ITS voor hulpmiddelen en apps die creativiteit, communicatie en samenwerking stimuleren. Het onderwijs anno nu verandert in een razend tempo. Leren op afstand, digitale samenwerking, online lessen. Het is niet meer weg te denken in deze tijd.

Microsoft biedt leerkrachten digitale hulpmiddelen om een op maat gesneden leerbeleving te creëren, tijd te besparen en online te vergaderen. Leerlingen maken kennis met de vaardigheden die ze nodig hebben voor een succesvolle toekomst.

Microsoft en ITS: samen slimmer voor u!

  • Microsoft ontwerpt software die maximaal betrouwbaar en performant is en voldoet aan alle EU-richtlijnen.
  • Profiteer van de koopkracht van ITS bij Microsoft om een goede prijs te krijgen voor software die bij onze apparatuur wordt gekocht.
  • Met Office 365 biedt Microsoft mogelijkheden om digitaal samen te werken en al uw documenten centraal op te slaan.
  • Met SharePoint Online (als onderdeel van Office 365) realiseert u eenvoudig een volwaardig document management systeem. Het is niet nodig om hiervoor extra licenties aan te schaffen.
  • Met Microsoft en ITS kiest u voor toekomstbestendige oplossingen. Microsoft breidt de (online) mogelijkheden continu uit en luistert actief naar ‘uservoice’. ITS heeft korte lijnen met de onderwijsinstellingen. Daardoor beschikt u over een toekomstbestendige oplossing, die steeds aansluit bij de wensen en eisen van uw leerlingen en onderwijsorganisatie. Wij de techniek, u het onderwijs!

Lekker aan de slag

Microsoft biedt het onderwijs alles wat nodig is om online aan de slag te gaan: Windows, Intune voor Educatie en Office 365 Educatie. Daarbij vormt Microsoft Teams een topapplicatie voor online vergaderen.

Windows 10

Microsoft biedt software voor betaalbare Windows 10-lesapparaten, zoals notebooks en 2-in-1 laptops. Speciaal voor het onderwijs. Ze kunnen tegen een stootje. De 2-in-1 laptops bieden  gebruikers bovendien alles wat ze op een tablet kunnen én alles wat ze op een laptop kunnen. Samen met Office 365 ProPlus en een modern apparaat levert Windows 10 een gepersonaliseerde manier van leren. Dat bespaart docenten tijd en maakt de leerling eigenaar van zijn eigen leerproces. De uitgebreide beveiligingsoplossingen van Windows zorgen er voor dat data veilig zijn en dat privacy en regelgeving worden gerespecteerd.
Veilig online onderwijs dus!

Microsoft Intune for Education 

Met Microsoft Intune for Education wordt het beheer van apparaten voor leerlingen en leerkrachten kinderspel. Handig als steeds meer methodes online beschikbaar zijn. Via een paar eenvoudige stappen kunt u snel apps beschikbaar stellen aan leerlingen en leerkrachten. Alle applicaties zijn voor hen beschikbaar als ze inloggen vanaf hun gewenste apparaat. Zo zien ze alleen de applicaties die ze horen te zien. Microsoft Intune maakt het mogelijk iedere leerling een unieke, op maat gesneden leerbeleving aan te bieden.

Microsoft 365 voor onderwijs

Microsoft Office 365 is de nieuwe vorm van Microsoft Office. Het bevat nog steeds de vertrouwde programma’s zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar biedt veel meer. Er zijn meer online functionaliteiten waardoor u volledig in een browser kunt werken en installeren van programma’s zelfs overbodig wordt. De online omgeving van Office 365 biedt ook veel meer applicaties. Bevorder de creativiteit op school, moedig teamwork aan en geef lessen waar leerlingen voor warmlopen met deze enkelvoudige, betaalbare oplossing speciaal ontwikkeld voor het onderwijs.

Hiernaast bieden bepaalde pakketten ook e-mailboxen aan. De combinatie van Microsoft Office 365 met een outlook e-mailadres en OneDrive geeft u veel vrijheid. U heeft eenvoudig toegang tot uw e-mail en bestanden via vrijwel elk apparaat, de beveiliging van Microsoft voor uw e-mail en bestanden wordt continu up-to-date gehouden.

Microsoft Teams

Steeds meer onderwijsinstellingen maken gebruik van Microsoft Teams. Met het programma, dat inbegrepen is bij veel Office 365 licenties, kunt u chatten, videobellen en online samenwerken met collega’s of externen. Microsoft Teams werkt op laptops, desktop PC’s, smartphones en tablets en op vrijwel elk besturingssysteem. Superhandig! (check de uitleg voor beginners op: https://www.true.nl/blog/microsoft-teams-uitleg/)

Bekijk hier onze actieproducten van Microsoft Windows-10