ITS is partner van Google for Education!

ITS verbindt

Naast partner voor Microsoft, is ITS ook Google for Education Partner. Wij ondersteunen scholen graag breed én met de nieuwste duurzame onderwijstechnologie. 

Duurzaam in de zin van gegevensopslag in CO2-neutrale datacenters en streven naar minder elektronisch afval door hergebruik van componenten. Omdat veel scholen gebruikmaken van Chromebooks, Chrome Education Upgrade en Google Workspace kunnen wij hen als Google for Education Partner optimaal adviseren. 

Korte lijnen

We hebben korte lijnen met Google, waardoor eventuele technische problemen sneller zijn verholpen en wij snel zicht hebben op nieuwe mogelijkheden. Denk aan Chromebooks met een flip- of spin-functie. U kunt ze bestellen bij ITS. 

Digitale leerbehoeften

Samen met Google willen wij de toegang van leerlingen tot technologie vergroten. Door ondersteuning in online toetseisen en digitale leerbehoeften. Door de combinatie van technologische kennis en kennis van de onderwijsmarkt leveren we samen oplossingen die speciaal op leerlingen en docenten gericht zijn: Wij de techniek, u het onderwijs!