ITS: ICT voor scholen en bedrijven

ITS biedt voor scholen en bedrijven eigenlijk alles op ICT-gebied. We hebben de kennis van netwerken én audiovisuele middelen in huis. Gecombineerd met onze persoonlijke service en korte lijnen is ITS een professionele partner voor scholen én bedrijven.

ITS begon ooit als een computerwinkel, maar al gauw bleek dat veel scholen ondersteuning nodig hadden in ICT-beheer. Inmiddels hebben we honderden scholen in ons klantenbestand en een kleine honderd bedrijven en organisaties. Vanaf het jaar 2000 zijn we ons helemaal gaan richten op aanleg en beheer van IT-netwerken. Daar is het leveren en installeren van audiovisuele middelen bijgekomen. 

We staan naast de klant 

Wij vormen één ITS met daaronder de takken ITS voor scholen en ITS voor bedrijven. We bieden netwerkbeheer, werkplekken, wifi, een groot palet aan devices en tegenwoordig ook veel informatiebeveiliging en alles wat daarmee te maken heeft. We willen daarbij een echte partner voor onze klanten zijn, dus naast de schooldirecties of ondernemers staan. 

Geïntegreerde ICT-oplossingen 

Wij leveren aan het primair en voortgezet onderwijs geïntegreerde oplossingen. Naast netwerk- en werkplekbeheer, bieden we een scala aan audiovisuele oplossingen. Daarbij gaat steeds meer digitaal en via internet. Wij hebben de kennis van netwerken en infrastructuren in huis. Die combi biedt onze klanten het beste van twee werelden. 

Skilled Servicedesk 

ITS heeft een skilled Servicedesk, die al onze onderwijsklanten in het primair en het voortgezet onderwijs bedient en onze zakelijke klanten. Zo lossen we veel ICT-vragen al direct online op. Ook kunnen we op afstand systemen monitoren. We hebben veel deskundige systeembeheerders en verkoopadviseurs in huis. Wij bieden hen ook trainingen via de ITS Academy. Bij ITS hebben we een open sfeer met veel kansen voor ontwikkeling. We prijzen ons gelukkig met veel collega’s die hier al jaren werken. Door de groei komt daar ook nieuwe, jonge aanwas bij, wat zorgt voor een gezonde mix.  

Die continue ontwikkeling is nodig om onze klanten ook de komende jaren proactief te bedienen. Digitalisering wordt alleen maar groter. Op scholen en in bedrijven. Vandaag heeft het internet een rol in bijna alle aspecten van het dagelijks leven. En toch verwachten we de komende tien jaar nog grote ontwikkelingen. Die hangen samen met de opzet van eigen digitale kanalen door fabrikanten en ‘as a service’-abonnementsdiensten. Ook artificial intelligence zal zijn invloed hebben. Denk aan adaptieve leermaterialen voor taal en rekenen, die zich aanpassen aan het niveau van de leerling. Sowieso worden digitale tools steeds belangrijker om werknemers optimaal te ondersteunen. Daardoor zijn beveiliging van gegevens en goed beheer van wifi en tablets of andere devices zeer actueel. Allemaal zaken waarin professionele ICT-ondersteuning verstandig is. We zeggen niet voor niets: Wij de ICT, u het onderwijs of de business! 

Wilt u ook een toekomstgerichte organisatie zijn met de juiste ICT-ondersteuning? Neem contact op met ITS!