Acer Device as a Service: kies voor gemak

Met Acer Device as a Service (DaaS) helpt ITS uw school aan de allerlaatste devices voor een vaste prijs per maand inclusief alle services.

Uw school least als het ware de hardware, inclusief services door ITS en garanties van Acer. Met Acer DaaS zijn uw kosten voorspelbaar en inzichtelijk via uw eigen klantportaal bij ITS.

Toekomstgericht onderwijs
Het is een complete op de cloud gebaseerde IT-oplossing, waarmee u steeds over actuele apparatuur beschikt en de laatste softwareoplossingen. Computeren via de cloud biedt de mogelijkheid om overal te kunnen werken en leren.  Met DaaS-oplossingen heeft u directe toegang tot gebruiksvriendelijke mogelijkheden om samen te werken, zoals Microsoft Teams en Google Workspace. Met Acer DaaS kiest u voor een unieke totaaloplossing voor de totale levenscyclus van al uw gebruikersdevices. 

Innovatief platform
De voordelen van overstappen naar de cloud gaan verder dan toenemende flexibiliteit en productiviteit van uw team. Op de cloud gebaseerde infrastructuren, software en services zijn bedacht met een geheel andere kijk op hoe applicaties moeten worden gebouwd, uitgevoerd en onderhouden. Daarbij hebben beveiliging van netwerk en data, en kosteneffectief werken bijzondere aandacht gekregen. Bijkomend voordeel is de schaalbaarheid van cloud computing. Opslagcapaciteit, verwerkingskracht en netwerken kunnen snel en eenvoudig worden opgeschaald, zonder onderbreking van de onderwijsactiviteiten.

Oplossingen van Acer DaaS en ITS

Met Acer DaaS stroomlijnt ITS uw IT-inkoop en -beheer naar één eenvoudig, kosteneffectief maand- of kwartaalbetalingsplan. U kunt daarbij kiezen voor een pakket met op Windows gebaseerde Acer-pc’s of Acer apparatuur met het besturingssysteem Google Chrome. 

Acer DaaS met Windows

Acer DaaS met Windows

Een efficiënte manier om al uw Windows-gebaseerde Acer-pc’s in de cloud te implementeren en te beheren met de kenmerkende prestaties en beveiligingsvoordelen van Windows 10 Pro-apparaten die worden beschermd door Windows Defender.

  • Acer Windows 10 Pro apparaten
  • Windows 10 Pro besturingssysteem
  • Windows Autopilot apparaatregistratie
  • Ingebouwde samenwerkings- en productiviteitstools
  • Maandelijks of driemaandelijks betalingsplan

Acer DaaS met Chrome

Acer DaaS met Chrome OS

Acer Chrome apparaten met Chrome OS maken werken in de cloud eenvoudig dankzij de vele productiviteitstools die Workspace te bieden heeft. IT-beheer was nog nooit zo eenvoudig via de online Admin Portal.

  • Acer Chrome OS Enterprise apparaten
  • Chrome OS Enterprise besturingssysteem
  • Inbegrepen migratieservice
  • Google Workspace productiviteitssuite en samenwerkingsplatform
  • Maandelijks of driemaandelijks betalingsplan

Bekijk hier de portal van Acer over DaaS als kostenefficiënte oplossing voor de school van de toekomst.

Kiest u ook voor gemak? Neem voor meer informatie contact op met ITS.