Gratis notebook backpack

bij elke Acer TravelMate Vero

Leuke actie van Acer en ITS tot eind november 2023! Bij een bestelling vanaf twintig laptops, krijgt u bij iedere Acer TravelMate Vero een notebook backpack.

De TravelMate Vero is milieuvriendelijk geproduceerd en bijzonder geavanceerd. Het is een laptop met een krachtige processor en optimale beveiliging. Geen klus is te groot of te complex voor de Intel® Core™ i5 processor. Met Wi-Fi 6 biedt de TravelMate Vero een solide en stabiele verbinding gedurende de hele batterijduur tot wel 9,5 uur.

Geoptimaliseerd voor conference calls

Online vergaderingen worden geoptimaliseerd en verbeterd met functies als Acer TrueHarmony™, Cortana van Microsoft en Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking. Bovendien kun je dankzij de dunne randen van de laptop het volledige 15,6-inch Full HD IPS-scherm benutten.

Volledig verbonden

De TravelMate Vero beschikt naast Wi-Fi 6 over twee USB 3.2-poorten en een USB type-C-poort, waarvan één de mogelijkheid biedt om apparaten op te laden terwijl de laptop is uitgeschakeld.

Milieuvriendelijk

Deze laptop is gemaakt van gerecyclede materialen. Geef met de milieuvriendelijke Vero-apparaten concreet invulling aan uw duurzaamheidsbeleid. Aan kracht doet de milieuvriendelijkheid niets af. De Vero heeft een krachtige processor en biedt optimale beveiliging en beheersbaarheid. Ideaal voor op school, op kantoor enonderweg. Acer gebruikt 30% PCR-plastic in de behuizing en schermrand en 50% in de toetsen. PCR staat voor Post-Consumer Recycled. Daarmee zijn we een pionier op het gebied van oplossingen met volledige PCR-integratie in een laptop. MetVeroSense™, onze slimme app voor batterijbeheer, bespaart u enorm veel energie.

Bij ITS bestelt u de Acer TravelMate Vero voor € 550 excl. BTW 21%.

Bij bestellingen vanaf 20 stuks, bij elke laptop een gratis notebook backpack.

acer-travelmate-vero-actie-3.jpg

Acer TravelMate Vero

De TravelMate Vero pc is groen maar daarom niet minder krachtig of geavanceerd. Laat zien hoe groen uw schoolorganisatie is met een milieuvriendelijke laptop. Een krachtpatser met optimale beveiliging, ideaal voor op school en onderweg.

Acer TravelMate Vero
Besturingssysteem Windows 11 Pro
Beeldscherm 15,6 inch
Processortype ‚ÄčIntel® Core™ i5
Intern geheugen 16GB RAM
Totale opslagcapaciteit ‚Äč256GB SSD Hard disk
Nu voor € 550,00 excl. BTW 21%
Neem contact op met ITS voor meer informatie of een bestelling.
kinderen-met-spin-actie-update.jpg

ITS: Acer Education Partner

ITS werkt samen met Acer en Microsoft om onderwijsinstellingen goed toegang te verschaffen tot Windows 11 Pro Education. U kunt Windows 11 Pro Education verkrijgen door een laptop aan te schaffen waar het besturingssysteem vooraf op geïnstalleerd staat. Deze laptops krijgen dezelfde Microsoft-beveiliging, maar hebben meer onderwijsprogramma's. ITS is dealer voor Acer en Microsoft en voorziet scholen graag van laptops met een actueel besturingssysteem. Acer’s meest gespecialiseerde partners, onder wie ITS, vormen het Acer Education Solution Centre.

Neem contact op met ITS voor onze actuele Acer-laptops waaronder de Acer TravelMate Vero!