Actie in juni bij Acer en Microsoft!

Verlengde garantie en kans op gratis laptopkar

Vier de zomer bij ITS! In de maand juni bieden Acer en Microsoft verlengde garantie op de  Acer TravelMate Spin B3! Bij aanschaf van deze kanjer in design krijgt u tijdelijk niet twee, maar drie jaar garantie. Daarnaast maakt u kans op een gratis laptopkar.

U krijgt deze verlengde garantie van Acer en Microsoft cadeau. Dat betekent jarenlange zekerheid op uw nieuwe apparaten. Het actie-aanbod is geldig bij aanschaf van 1 tot en met 30 juni 2021. Deze actie geldt alleen bij aanschaf via een select aantal educatiepartners, onder wie ITS. Hebt u interesse, neem contact op met de specialisten van ITS!

leerlingen-blij-2nieuw.jpg

Wie wint de laptopkar?

Uit alle bestellers van minimaal 30 devices trekken we een winnaar. Die school wint een LEBA laptopkar. LEBA maakt al ruim tien jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. De laptopkar is ideaal om tablets gemakkelijk en veilig tussen klassen te vervoeren en ze veilig op te slaan. Ook zijn de tablets weer op te laden in de kar. Lekker gemakkelijk, omdat tablets op scholen steeds vaker worden ingezet.

ITS komt persoonlijk de laptopkar overhandigen. We maken de winnaar bekend via onze social mediakanalen en via de nieuwsbrief DIGITHINGS. Houd die in de gaten! En bent u geen winnaar of wilt u er meer bestellen? ITS heeft deze en andere laptopkarren in het assortiment. Neem gerust contact op voor meer informatie!

acer-actiejpg.jpg

Acer TravelMate Spin B3: voor het robuuste schoolleven

De Acer Spin B3 met het besturingssysteem Windows 10 Pro is een compact notebook, speciaal voor basisschoolleerlingen en scholieren op de middelbare school. Met een accuduur van circa twaalf uur houden de laptops het een volledige schooldag uit. Ze zijn bestand tegen het robuuste schoolleven. Een echte convertible voor de schoolbanken. Hij verandert namelijk in een handomdraai van notebook naar tablet, omdat hij eenvoudig 360 graden gedraaid kan worden. De Acer TravelMate Spin B3 heeft een 11.6" touchscreen, de nieuwste Intel®-processor Celeron® N4020 met 4 GB geheugen en een opslagcapaciteit van 128GB. Met een HD webcam, twee microfoons en stereo speakers ook zeer geschikt voor afstandsonderwijs. En gaat er een keer een glas water om. Geen probleem, het toetsenbord is waterdoorlaatbaar en het systeem blijft gewoon werken. Top toch!

Bekijk hier het filmpje van de Acer Spin B3!

Acer TravelMate Spin B3
Besturingssysteem Windows 10 Pro
Kleur matzwart
Scherm 11.6" HD Multi-Touch IPS
Processor Intel® Celeron® N4020
Geheugen 4GB DDR4, quad-core
Opslag 128GB SSD
Grafische kaart Intel® UHD Graphics 605
Batterij werkduur circa 12 uur
Webcam 2 camera’s HD, 2 microfoons
Luidsprekers 2, stereo
Gewicht circa 1,49 kg.

Meer weten? Neem contact op met ITS voor deze kanjer in slim design!