Actie: Robuuste Windows-10 systemen van Microsoft

De robuuste Windows-10-systemen van Microsoft maken het mogelijk om 21-eeuwse vaardigheden te verwerken in het lesprogramma. Ze zijn gemakkelijk te configureren, onderwijsbestendig, de accu gaat de hele dag mee en ze zijn voorzien van cloudsoftware en een ijzersterke beveiliging.

Microsoft: Authorized Education Partner van ITS

Microsoft is Authorized Education Partner van ITS, die een palet aan Windows 10-laptops, towers en 2-in-1-systemen (convertible notebooks/tablets) van Microsoft verkoopt. Bij ITS tegen aantrekkelijke prijzen én met onze welbekende service.

Betrouwbare en betaalbare technologie

De betrouwbare en betaalbare technologie van Microsoft zorgt dat leerlingen de les echt beleven. En dat leerkrachten hun lestijd optimaal benutten. Zij kunnen zich dan volledig concentreren op onderwijs. Dit sluit aan bij het motto van ITS: Wij de ICT, u het onderwijs! Zeker weten dat we samen tot betere resultaten komen.

Bekijk hieronder onze actiemodellen!

 

travelmate-p2.jpg

Acer Travelmate P2 TMP

We hebben een prachtige aanbieding voor de Acer Travelmate P2. Een 14inch Acer laptop, met 8GB intern geheugen en een totale opslagcapaciteit van 128 GB. Het is een kanjer in de Travelmate serie met full HD weergave, microfoon en twee stereo luidsprekers. De Travelmate P2 combineert de nieuwste Intel® Core™-processor met duurzaamheid, veiligheid , connectiviteit en een verfijnde gebruikerservaring.

Acer Travelmate P2 TMP
Laptop – 128GB - Zwart
Schermgrootte 14 inch
Processortype Intel Pentium Core™ i3
Intern geheugen 8 GB
Totale opslagcapaciteit 128 GB
Besturingssysteem Windows 10 Pro
Afmetingen B 32,8 cm x H 1,99 cm x D 23,6 cm

Nu voor € 389,- ex BTW 21%.

travel-spin-b3-convertible-nl.jpg

TravelMate Spin B3

Profiteer van interactievere lesactiviteiten met extreem duurzame TravelMate Spin B3. Dankzij de lange batterijduur, mechanisch verankerde toetsen en allerlei optionele functies, zoals een 5 megapixel HDR-camera en een full HD-webcam, halen leerlingen nog meer uit hun lessen, of ze nu op afstand of op locatie werken. De Travelmate Spin B3 is de convertible voor de schoolbanken. Hij kan 360 graden scharnieren en is als tablet en voor presentaties te gebruiken.

TravelMate Spin B3
Laptop – 128GB - Zwart
Schermgrootte 11.6 inch
Touchscreen Ja
Processortype Intel Celeron
Intern geheugen 4 GB
Totale opslagcapaciteit 128 GB
Besturingssysteem Windows 10 Pro
Afmetingen B 29,5 cm x H 2,1 cm x D 21,2 cm

Nu voor € 339,- ex BTW 21%.

acer-veriton.jpg

Acer Veriton EN2580

Innovatief design en slimme technologie. Die komen samen in de Acer Veriton EN2580, die uitblinkt in compactheid en compleetheid. Met het besturingssysteem Windows10 Pro heel wat sneller dan zijn voorgangers. Met de Veriton N-serie haalt u apparatuur in huis, die op school de vereiste verwerkingskracht voor talloze applicaties biedt. De desktop uit de Acer Veriton N-serie is ontworpen voor professionele prestaties zonder dat je een grote tower nodig hebt.

Acer Veriton EN2580
Mini-pc – 128 GB - Zwart
Processortype Intel core i5 – 1135 G7
Intern geheugen 8 GB
Totale opslagcapaciteit 256 GB SSD
Besturingssysteem Windows 10 Pro
Afmetingen B 17,1 cm x H 3,4 cm x D 17,8 cm

Nu voor € 469,- ex BTW 21%.