Beschermingsproducten

Bekijk hier handige producten van ITS voor de coronaperiode

HYGIËNE VAN UW ICT-APPARATUUR

Omdat hygiënemaatregelen belangrijk zijn in deze periode, heeft ITS ook diverse reinigingsmiddelen voor uw ICT-apparatuur. Denkt u aan reinigingsdoekjes voor touchscreens, laptops en Chromebooks.

De producten zijn huidvriendelijk en reinigen effectief kwetsbare ICT-apparatuur. Ze zijn gebaseerd op extractoliën van de sinaasappelschil die zorgen voor een schoon en streepvrij oppervlak. Gelijk met het reinigen wordt een microscopisch dunne antistatische film aangebracht. Die beschermt het  gereinigde oppervlak tegen snelle vervuiling. Er is ook een complete reinigingsset met beeldscherm reinigingsdoek, een antistatische kunststof reinigingsdoek en een reinigingsspatel met twee flexibele schoonmaakkoppen. Onze producten:

Reinigingsdoek touchscreens (doos 40 stuks) €29,95
Reinigingsdoek tablets en Chromebooks (10 dozen van 20 stuks) €59,95
Reinigingsset voor laptops en Chromebooks (doos van 20 sets) €31,95

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te bestellen.

NON-TOUCH DISPLAY VOOR HANDDESINFECTIE

Onze dispensers met ingebouwd scherm zijn juist nu een zeer goede hulp in de publieke ruimte, ook op school! Leerlingen, medewerkers en bezoekers kunnen zonder iets aan te raken hun handen reinigen met desinfectiemiddel. Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, attendeert u hen eenvoudig op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van uw gebouw.

Daarnaast kunt u op het scherm allerlei informatie tonen, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, bewegwijzering of een instructievideo.

Eigen informatie

De content op het scherm kunt u eenvoudig wijzigen via onze smart publishing tool, ook op afstand. Het scherm beschikt over een ingebouwde media player met Wi-Fi en kunnen wij voor u voorzien van een logo. De automatische handdesinfectie dispenser met display is er voor aan de wand of op een standaard, met 10 inch of 21,5 inch scherm. Prijs vanaf € 995,-.

Klik hier voor de complete prijslijst en specificaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te bestellen.

LOGITECH WEBCAM

De scholen gaan weer mondjesmaat open. Toch zal een deel van de lessen nog online blijven plaatsvinden. En ook voor de toekomst verwachten wij meer online instructie. ITS heeft goede Logitech webcams met ingebouwde microfoon, die perfect zijn te gebruiken vanuit het klaslokaal. De leraar kan instructie geven en toont zijn eigen computerscherm aan de leerlingen. De leerlingen die thuis zijn, kijken live mee. Als een leerling een vraag stelt, herkent de microfoon zijn stem en komt de leerling in beeld. Bij ITS kunt u deze webcams bestellen. De Logitech webcam kost  € 109,- ex BTW 21%.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te bestellen.

Wilt u uw medewerkers en leerlingen ook zo goed mogelijk beschermen? Of heeft u andere vragen inzake ICT-voorzieningen voor de coronaperiode? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!