Acer TravelMate P2: voordelige alleskunner

donderdag 29 februari 2024

De TravelMate P2 is een docentenlaptop met grootse kwaliteiten. Deze voordelige alleskunner bevat plastic dat normaal in de oceaan zou zijn beland. Bij ITS verkrijgbaar voor de mooie aanbiedingsprijs van € 485,- ex BTW 21%.

Verbeterde gebruikservaring

De Acer Travelmate P2 combineert de nieuwste Intel® Core™ processor met duurzaamheid en veiligheid. De laptop heeft een 14-inch niet-reflecterend scherm met een scharnier waarmee u de laptop tot 180 graden kunt openen. Het grote touchpad en duidelijk numeriek toetsenblok, en het stille toetsenbord met 1,55 mm toetsafstand verbeteren de gebruikerservaring.

Allround laptop

De TravelMate P2 laptop weegt 1,62 kg. De balans tussen schermgrootte en gewicht maakt dit een echte allrounder. Geniet van de topbeveiliging, de draagbare, mooie display en de lange batterijduur (circa 8,5 uur). Mooie weergave met de videokaart Intel Iris Xe Graphics, ingebouwde microfoon en twee ingebouwde luidsprekers.

Duurzaam

Deze duurzame laptop voldoet aan de TCO-certificering, die garant staat voor technologie die duurzaam, recyclebaar en te upgraden is. Acer en ITS willen hiermee bijdragen aan het verminderen van microplastics, voor schonere oceanen! We leveren de TravelMate P2 in 100% gerecycled verpakkingsmateriaal.

acer-travelmate-p2.jpg

Acer TravelMate P2

Besturingssysteem Windows 11 Pro Education 64-bit
Beeldscherm 14 inch
Processortype ​Intel® Core™ i5
Intern geheugen 8GB RAM
Totale opslagcapaciteit ​512GB SSD
Nu voor € 485,00 excl. BTW 21%
Wilt u meer weten over deze of een van onze andere laptops? Neem contact op met ITS!