CTOUCH Riva: lessen komen tot leven

woensdag 3 november 2021

Maak kennis met de CTOUCH Riva, een gebruiksvriendelijk touchscreen dat de kracht van 'touch' in elke leeromgeving brengt. Breng uw lessen met deze Riva tot leven! 

Interactief whiteboard

Deel eenvoudig uw documenten op het grote scherm, schrijf op het interactieve whiteboard en inspireer leerlingen en studenten. Het Riva-scherm heeft meerdere connectoren waarmee u uw scherm realtime kunt delen. De HDMI-uitgang maakt het mogelijk om makkelijk uw scherm te delen met meerdere apparaten in de klas. En op de USB-C-poort kunt u elk apparaat met slechts één enkele kabel aansluiten. Het brengt gegevens, geluid, aanraking én stroom over. Dus, het kan zelfs uw apparaat opladen terwijl het is aangesloten!

CTOUCH Riva: optimaal gebruiksgemak

De CTOUCH Riva combineert gemak  met interactieve techniek. Het touchscreen biedt een natuurlijke schrijfervaring dankzij de nieuwste touch-technologie. Gebruik een vinger of pen net als altijd, en wilt u de tekst weer wissen, dat gaat simpel met de palm van uw hand. U kunt gewoon u eigen software gebruiken. En met de geïntegreerde 80 Watt JBL-speakers heeft u kristalhelder geluid. Verkrijgbaar in de formaten 55”, 65”, 75”en 86”, vanaf € 1.795,- ex BTW 21%.

Milieuvriendelijke touchscreen

De CTOUCH Riva is ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. ITS levert deze touchscreens met het meest efficiënte energielabel in onze industrie, de CTOUCH Riva voldoet ook aan de ISO 9001 & 14001-normen. En met de optionele infrarood Human Presence Detection module schakelt de CTOUCH Riva automatisch aan en uit als u de ruimte binnenkomt of verlaat. Bespaar geld en spaar onze planeet!

Lees de productinformatie van de CTOUCH Riva.

Bekijk het CTOUCH Circularity Passport.

Neem voor meer informatie of om te bestellen contact op.