DIGITHINGS april: fijne Pasen!

donderdag 14 april 2022

We nodigen u graag uit voor een demo of inspiratielunch in onze pas vernieuwde showroom! Zo staat in de DIGITHINGS van april. En er is reden genoeg met al die mooie (touch)screens en acties. In dit nummer een aantrekkelijke paasactie. Fijne Pasen!

Fijne touchscreens

In de showroom van ITS laten onze specialisten graag alle mogelijke touchscreens zien, vergaderoplossingen of de beste laptops of Chromebooks voor uw school. Laat u goed informeren tijdens een koffiemoment of inspiratielunch. U bent van harte welkom.

Slimme inzet ICT in het onderwijs

We hebben de schermen van CTOUCH, Promethean, Clevertouch, SMART, Huawei en Newline staan en kunnen laten zien hoe e.e.a. in te zetten is in uw school. Praktisch, gebruiksvriendelijk en verhelderend. We kunnen ook laten zien hoe u met de digital signage-oplossing van X-Sign moeiteloos boeiende berichten kunt maken op een van de schermen. Zien is overtuigd raken van de slimme inzet van ICT voor het onderwijs. En met de Paasactie is de aanschaf van een scherm extra leuk, omdat u er een desktop voor bijna de helft van de prijs bij krijgt.

CTOUCH Heartbeat

Verder in DIGITHINGS aandacht voor het gloednieuwe ‘As A Service’-programma van ITS en CTOUCH. Dat is genaamd CTOUCH Heartbeat. Wij weten zeker dat uw hart er sneller van gaat kloppen. 

Bel ons en we maken graag een afspraak voor een inspiratielunch of koffiemoment!

Lees DIGITHINGS april