DIGITHINGS april: leuke acties!

woensdag 28 april 2021

Wij begrijpen dat gebruiksgemak belangrijk is. En dat begrijpt CTOUCH gelukkig ook. Dat merkt u niet alleen aan de touchscreens, die op en top genieten zijn, maar ook aan de leuke actie die we nu in de DIGITHINGS hebben: een gratis webcam!

Die krijgt u bij de CTOUCH Riva. De CTOUCH Riva combineert gemak  met interactieve techniek. Het touchscreen biedt een natuurlijke schrijfervaring dankzij de nieuwste touch-technologie. Gebruik een vinger of pen net als altijd, en wilt u de tekst weer wissen, dat gaat simpel met de palm van uw hand. Met de geïntegreerde 80 Watt JBL-speakers heeft u kristalhelder geluid. Verkrijgbaar in de formaten 55”, 65”, 75”en 86”, vanaf € 1.595,- ex BTW 21%.

In de DIGITHINGS ook aandacht voor onze college Randy Lever die deze maand een halve eeuw bereikte. We wensen hem nog vele gelukkige jaren, natuurlijk ook bij ITS! Verder laat onze college Ivo Smeijers de Acer TravelMate Spin B3 zien. Hij vertelt in een filmpje over de functionaliteiten en de voordelen van deze kanjer in design. Tenslotte informatie over wat ITS voor het voortgezet en hoger onderwijs kan betekenen. Digitaal onderwijs is in een stroomversnelling geraakt, slim om tijdig specialisten in te roepen voor degelijke, veilige en flexibele oplossingen waarmee u de toekomst in kunt!

Lees hier de complete DIGITHINGS van april 2021!