DIGITHINGS februari: 35 jaar ITS

donderdag 23 februari 2023

ITS-directeur Ellis Groenevelt vertelt in deze DIGITHINGS over de groei van ITS, in 35 jaar van computerwinkel tot ICT-partner voor scholen en bedrijven. Bekijk ook het interview met minister Wiersma en de aanbiedingen van Acer en CTOUCH.

Sterk aanbod van Acer en CTOUCH

De Travelmate P4 voor langdurige prestaties of toch de voordelige Travelmate P2? Onze specialisten helpen om de beste keus te maken in deze ijzersterke laptops van Acer. Ook CTOUCH komt met een leuke aanbieding. Maak gebruik van deze actie die doorloopt tot en met 31 maart 2023. De CTOUCH Riva is een super gebruiksvriendelijk touchscreen dat meer beleving in elke leeromgeving brengt. De CTOUCH Riva is een sterke keuze door zijn robuuste scherm, natuurlijke schrijfervaring en eersteklas geluid van JBL.  

Digitale geletterheid: basisvaardigheid voor de toekomst

Minister Dennis Wiersma vertelt over het masterplan basisvaardigheden. Belangrijk onderdeel daarvan is digitale geletterdheid, een vaardigheid die nog onvoldoende in het curriculum zit. ITS kan u van alle middelen en het beheer hiervan voorzien, om leerlingen digitaal vaardig te maken.

Lees hier de DIGITHINGS van februari 2023