DIGITHINGS: vrolijk het voorjaar in

donderdag 23 maart 2023

De hele klas kan voordelig digitaal met de opruimactie van ITS. We gaan zo vrolijk het voorjaar in. In de DIGITHINGS van maart verder de introductie van ImperoClassroom en Wifi as a Service, en maak kennis met onze nieuwe Senior Account Manager.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met Sam Forouzan als nieuwe Senior Accountmanager bij ITS. Het mooie vindt hij het klantcontact. Sam: ‘Goed luisteren en begrijpen waar klanten naar toe willen. En hen daarna informeren over de beste aanpak om toekomstbestendig te zijn op ieder IT-vlak.’ 

Impero Classroom

Impero Classroom is een voorbeeld van handige software om toekomstbestendig te zijn in de klas. Classroom geeft de leerkracht een volledig zicht op de digitale stappen van elke leerling. De software helpt leerlingen om bij de les te blijven en de ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben.

Wifi as a Service

In deze DIGITHINGS ook aandacht voor WaaS (Wifi as a Service). De snelgroeiende markt van mobiele devices stuwt de vraag op naar wifi-netwerken met voldoende bandbreedte en capaciteit. Altijd beschikken over de nieuwste wifi-mogelijkheden tegen voorspelbare jaarlijkse kosten? Kies dan voor WaaS. ITS levert scholen de gewenste wifi-oplossing en de daarvoor benodigde hardware.

Lees meer in de DIGITHINGS van maart 2023.