DIGITHINGS november op de digitale mat

donderdag 25 november 2021

In deze uitgave aandacht voor digitale geletterdheid en handige touchscreens, die uw lessen tot leven brengen. Lees verder over de afspraken met Google om de privacy-risico’s te beperken. 

Maak kennis met de CTOUCH Riva, een gebruiksvriendelijke touchscreen. Maak uw lessen interactief met deze Riva! Deel eenvoudig uw documenten op het grote scherm, schrijf op het interactieve whiteboard en inspireer leerlingen en studenten.

Digitale geletterdheid

Digitale middelen zijn steeds meer een gewoontegoed. Social media spelen een grote rol in de huidige samenleving. Daarom is digitale geletterdheid zo belangrijk. Het omvat alle vaardigheden die nodig zijn om wegwijs te raken in de digitale samenleving. Van veilig surfen op internet, computational thinking en programmeren tot mediawijsheid en ict-basisvaardigheden. ITS IT-services heeft een flink aantal trainingen en praktische workshops voor u en uw team. En hoewel we nu te maken hebben met corona, is het goed vast na te denken over het uitrollen van ICT-beleidsplannen en dergelijke trainingen om straks mediawijs te zijn. Tenslotte leveren digitale middelen juist ook in een periode als deze oplossingen om onderwijs op afstand door te zetten.

Lees hier de DIGITHINGS van november 2021.