Gratis notebook backpack bij elke Acer TravelMate Vero

donderdag 31 augustus 2023

Leuke actie van Acer en ITS tot eind september 2023! Bij een bestelling vanaf twintig laptops, krijgt u bij iedere Acer TravelMate Vero een notebook backpack .

De TravelMate Vero is milieuvriendelijk geproduceerd en bijzonder geavanceerd. Het is een laptop met een krachtige processor en optimale beveiliging. Geen klus is te groot of te complex voor de Intel® Core™ i5 processor.

Solide verbinding

Met Wi-Fi 6 biedt de TravelMate Vero een solide en stabiele verbinding gedurende de hele batterijduur tot wel 9,5 uur. Deze laptop is gemaakt van gerecyclede materialen voor een positief effect op het milieu. Geef met de milieuvriendelijke Vero-apparaten concreet invulling aan uw duurzaamheidsbeleid. Acer gebruikt 30% PCR-plastic in de behuizing en schermrand en 50% in de toetsen. PCR staat voor Post-Consumer Recycled. Daarmee zijn we een pionier op het gebied van oplossingen met volledige PCR-integratie in een laptop. Met VeroSense™, onze slimme app voor batterijbeheer, bespaart u enorm veel energie.

Bij ITS bestelt u de Acer TravelMate Vero voor € 550 excl. BTW 21%.

Bij bestellingen vanaf 20 stuks, bij elke laptop een gratis notebook backpack!

acer-travelmate-vero-actie-3.jpg

Acer TravelMate Vero

De TravelMate Vero pc is groen maar daarom niet minder krachtig of geavanceerd. Laat zien hoe groen uw schoolorganisatie is met een milieuvriendelijke laptop. Een krachtpatser met optimale beveiliging, ideaal voor op school en onderweg.

Acer TravelMate Vero
Besturingssysteem Windows 11 Pro
Beeldscherm 15,6 inch
Processortype ​Intel® Core™ i5
Intern geheugen 16GB RAM
Totale opslagcapaciteit ​256GB SSD Hard disk
Nu voor € 550,00 excl. BTW 21%
Neem contact op met ITS voor meer informatie of een bestelling.