Gratis werkboek voor offline dag!

dinsdag 20 september 2022

Bijna elke leerkracht heeft er wel eens last van: wat zijn de leerlingen toch veel met devices bezig! Soms zou u willen dat dit anders was. Met het werkboek ‘Dagje Uit’, van onze partner Myndr, kunt u met uw klas een offline dag organiseren. 

Bestel gratis Dagje Uit ’22 

Het werkboek staat vol met hartstikke leuk en leerzaam lesmateriaal waar u geen digibord, laptop of internet voor nodig hebt. U kunt dit werkboek gratis bestellen via deze website. Wees er snel bij want op = op!

Week van de Mediawijsheid

Het werkboek is ontwikkeld in het kader van de Week van de Mediawijsheid. De klas kan er een groot aantal Bits mee winnen voor de MediaMasters wedstrijd! MediaMasters is een spannende, gratis serious game over de kansen en gevaren van (digitale) media, speciaal voor groep 7 en 8. Door het spelen van de game bouwen leerlingen basiskennis op over mediawijsheid terwijl spelenderwijs ook taalvaardigheid en rekenvaardigheden aan de orde komen. Hoe ga je mediawijs om met Whatsapp, online pesten, cybercriminaliteit en gamen? Lees er meer over op de website van MediaMasters.

Wat is Myndr?

Met Myndr voor School kunt u internet filteren, zoals u dat wilt. Blokkeer Youtube, socials & gamesites in een handomdraai. De Myndr-switch is een fysieke knop die in uw klas aan de muur hangt. Hiermee regelt u hoeveel van internet er op de laptops van de leerlingen beschikbaar is. De switch heeft vijf standen. Hoe hoger de stand, hoe meer internet.

Myndr voor School bestaat uit een switch, een filter en een dashboard. 

Lees meer over Myndr op onze website of bestel deze direct via ITS!

dagje-uit-social-210922.jpg