ITS tijdens kerstvakantie open

vrijdag 18 december 2020

Wij de ICT, u het onderwijs! Het geldt in deze coronaperiode des te meer. Het kabinet kondigde deze week een vergaande lockdown aan, waarbij bijna alles tot en met 19 januari 2021 dichtgaat: van scholen tot niet-essentiële winkels tot musea tot kapsalons tot theaters.

ITS kan zich voorstellen dat dit opnieuw een enorme flexibiliteit vraagt van het onderwijspersoneel. ITS IT-services staat u met raad en daad terzijde om afstandsonderwijs te faciliteren. Mobiele devices, stabiele netwerken en digitale vergaderoplossingen. Ze zijn opnieuw harder nodig dan ooit.

Servicedesk bereikbaar

Het kantoor van ITS en onze Servicedesk zijn tijdens de kerstvakantie gewoon open. Alleen op Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Dus heeft u een storing of komt u er technisch niet uit met uw computer? Geen stress! Als u een melding aanmaakt via de portal, komt uw melding het snelste bij onze (nu veel thuiswerkende) servicedesk-medewerkers terecht. Liever bellen? Ook dat kan via 070 301 800 0. Hele fijne dagen gewenst met uw dierbaren!

Neem contact op met onze specialisten, zodat wij u in elk geval bij de techniek zoveel mogelijk kunnen ondersteunen.