ITS: uw IT-partner in het voortgezet en hoger onderwijs

woensdag 28 april 2021

In het voortgezet en hoger onderwijs is digitaal en interactief leren niet meer weg te denken. ITS biedt de flexibiliteit die u hierbij nodig heeft. Scholen moeten kunnen vertrouwen op deskundigheid en flexibiliteit als het gaat om netwerk- en systeembeheer. 

ITS is dé ICT-partner voor een groot aantal scholen in het regulier en speciaal onderwijs. Wij zijn graag meer dan een leverancier van hard- en software. Wij zijn een vraagbaak voor ICT-coördinatoren, wij kunnen mensen detacheren, digiboards of Sharepoint uitrollen of een digitale leerling-omgeving opzetten. 

Advies bij verhuizing of nieuwbouw

En gaat u met de school verhuizen, nieuwbouw ontwikkelen of fuseren? Onze Prince2-gecertificeerde medewerkers nemen het IT-projectmanagement uit handen. Zij zijn op de hoogte van de razendsnelle onderwijsvernieuwingen met IT. Dit vraagt om nieuwe vormen van leren en onderwijs. Denk aan elektronische leeromgevingen, interactief leren via touchscreens en leren op afstand. Belangrijk om deze zaken direct mee te nemen als u gaat verhuizen, fuseren of een nieuwe school wilt bouwen. 

Neem contact op met onze specialisten 
We komen vrijblijvend langs!