ITS verhuist ICT voor KC Aquamarijn en YES-college

vrijdag 26 mei 2023

Om drie organisaties onder één naam, onder één dak, met één team en met één visie digitaal klaar te maken voor hun gezamenlijke toekomst, zette het team van ITS zich begin mei als één man in.

In het Haagse kindcentrum (KC) Aquamarijn nam ITS de montage, het aansluiten en testen van alle digiboards voor zijn rekening. Ook patchten we het netwerk, zodat de ICT-omgeving in de klassen goed en stabiel werkt. De leerlingen na de meivakantie weer lekker digitaal aan de slag, zonder dat verstoring van lessen heeft plaatsgevonden.

De voormalige sbo Pastoor van Arsschool, basisschool De Oase en DAK kinderopvang, werken voortaan als sbo Aquamarijn, basisschool Aquamarijn en opvang Aquamarijn intensief met elkaar samen.

VO-school

ITS verzorgde ook de verhuizing van de VO-school die er vlak naast ligt. Nu nog Hofstad mavo/havogeheten, maar na de zomervakantie omgedoopt tot YES-college. Leerlingen met een kader/tl-, tl-, tl/havo- of havo-advies kunnen in een gloednieuw gebouw werken aan hun toekomst. Eén ding is alvast zeker: met de interactieve digitale lessen zit het wel goed!

Verhuizing op stapel?

Heeft u ook een verhuizing op stapel staan? Neem contact op met ITS voor verhuizing van uw ICT-omgeving.