ITS wint Acer award

vrijdag 20 oktober 2023

ITS viel voor de tweede keer in de prijzen bij Acer, als educatiepartner in de categorie 'Best Performance Notebook'. Acer reikte de awards uit tijdens de Acer 'education summit' afgelopen 9 en 10 oktober in Lugano Zwitserland. 

Een mooi erkenning

Stefan de Jong van ITS reisde er speciaal voor af naar het Alpenland op uitnodiging van Acer, dat de educational summit voor de zesde keer organiseerde. ‘We zijn trots dat wij van de dertig educatiepartners in achttien landen in de prijzen zijn gevallen. We werken al jaren samen met Acer voor het onderwijs, om leerlingen en onderwijsprofessionals te voorzien van digitale leermiddelen voor de 21e eeuw. De prijs is een mooie erkenning van de samenwerking.’

ICT voor de toekomst

Tijdens de education summit hebben we ook informatie opgedaan voor ICT-mogelijkheden van Acer voor het onderwijs. Nieuwe devices, efficiënt gebruik en de integratie van AI in het onderwijs spelen allemaal een rol in de toekomst van ICT voor het onderwijs. Door informatie in een vroeg stadium te krijgen en te vertalen naar complete oplossingen, blijft ITS de betrouwbare partner voor scholen. Wij de ICT, u het onderwijs!

Zoekt u een passende ICT-oplossing voor uw school? Bel ons dan op 070 320 3200.