Lees DIGITHINGS oktober

maandag 2 november 2020

In de DIGITHINGS van ITS IT-services een mooie aanbieding van Chromebooks en een laptopkar voor de hele klas. Verder zijn we trots op onze ISO-certificering en de wijze waarop we scholen kunnen ondersteunen met allerhande digitale oplossingen

De ideale Chromebook

ITS beveelt de HP Chromebook 11 G8 van harte aan voor het onderwijs. De opslagsnelheid is lekker snel en hij kan tegen een stootje. Met zijn 11,6” beeldscherm is de HP Chromebook prettig handzaam. En aan het einde van de schooldag laden alle Chromebooks weer op in zo’n handige laptopkar. ITS IT-services heeft deze Chromebooks groot kunnen inkopen. Ook een oplossing voor uw school?

Digitaal lesmateriaal

Kijk verder eens naar de touchscreens van ITS. Dankzij de eindeloze mogelijkheden voor presenteren en het delen van leuke lesmaterialen, wordt leren een beleving! ITS levert touchscreens in verschillende maten, met wandmontage of als verrijdbare installatie. Ook hebben we devices van betrouwbare topmerken. ITS heeft van grote merken als Microsoft, Ruckus Wireless, Acer en HP de hoogste samenwerkingsstatus gekregen.

Klik hier om de complete DIGITHINGS te lezen!

Op onze website meer informatie over onze touchscreens, digitale informatieschermen en tablets.

Meer weten over dé digitale oplossing voor uw klas? Neem contact met ons op!