Lees nu DIGITHINGS februari!

dinsdag 9 februari 2021

In onze DIGITHINGS natuurlijk aandacht voor de hulp aan scholen, die of net weer open zijn of als VO nog afstandsonderwijs moeten organiseren. Verder ziet u onze kanjer van een Newline MIRA en kondigen we een Microsoft campagne aan.

En wat dacht u van SpotYou, de digitale vervanger van het traditionele aanwezigheidsbord. Weet u wel, met al die schuifjes? Dat kan toch veel gemakkelijker anno 2021? We noemden verder al de Newline MIRA. Wij kunnen u zeggen, dat is echt een andere ervaring in touch-, kijk- en luisterervaring. Het is niet alleen een kanjer vanwege de grootte van het scherm, maar hij biedt allround les- en vergaderoplossingen. Bij ITS voor een scherpe prijs te verkrijgen.

Verder starten we begin maart een campagne samen met Microsoft als Education Partner. Daarin komen aanbiedingen van Windows 10 education devices die bij ITS zijn te verkrijgen. Goed om te weten, want Microsoft is dé partner van ITS voor hulpmiddelen en apps die creativiteit, communicatie en samenwerking stimuleren! 

Lees hier de complete DIGITHINGS van februari 2021.