Let op: sluiting door Hemelvaart en studiemiddag

woensdag 18 mei 2022

 

ITS is rondom Hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Uitgerust gaan onze medewerkers vervolgens aan de studie op dinsdagmiddag 31 mei. Nieuwe technische ontwikkelingen willen we immers op de voet blijven volgen. 

Vanwege de studiemiddag is de Servicedesk op 31 mei vanaf 12.30 uur alleen voor calamiteiten beschikbaar via 06 23 03 43 58. Ook het algemene nummer (070 320 320 0) is beperkt bereikbaar.

Bijblijven

ITS vind het belangrijk bij te blijven, in het belang van haar klanten. Wij denken dat het onderwijs digitale vaardigheden kan aanwenden voor het ontdekken van nieuwe kansen. Het biedt mogelijkheden om lessen interactief te maken, deze flexibel in te zetten en het team te ontlasten. Ook zijn scholen voorbereid op wijzigende werkomstandigheden, zoals we  de afgelopen jaren hebben meegemaakt. De studiemiddag voor medewerkers van ITS gaat over nieuwe technische ontwikkelingen. De voor- en nadelen ervan, de toepasbaarheid van nieuwe ICT-artikelen voor het onderwijs, nieuwe educatieve software en innovatieve (cloud)oplossingen.

Op één lijn

Kortom, onze afdelingen gaan samen aan de slag om u te kunnen blijven adviseren over de nieuwste mogelijkheden. De technische afdeling, Sales Support en de Servicedesk van ITS staan op één lijn en weten wat er speelt, zodat alles op rolletjes loopt in onze dienstverlening aan het onderwijs.

We wensen u alvast een fijne Hemelvaartdag!