Lucas Onderwijs kiest ITS voor haar VO-scholen

vrijdag 20 augustus 2021

Digitale geletterdheid is een vakgebied in het nieuwe toekomstgerichte curriculum. Scholen moeten daarbij kunnen vertrouwen op deskundigheid en flexibiliteit in netwerk- en systeembeheer. Lucas Onderwijs koos ITS als ICT-partner voor haar VO-scholen.

Lucas Onderwijs is een dynamische en betrokken stichting voor bijzonder en openbaar primair (PO) en voortgezet onderwijs (VO) in Haaglanden. De onderwijsstichting wil het best denkbare onderwijs bieden aan elk kind. Op school worden kinderen voorbereid op de toekomst. Leerlingen moeten er actuele kennis en vaardigheden ontwikkelen. Daar maakt digitale geletterdheid onderdeel van uit.

Beste in prijs-kwaliteit

Lucas Onderwijs nam al diensten van ITS af voor het primair onderwijs, maar nu dus ook voor haar dertig voortgezet onderwijs-scholen. ITS kwam als beste qua prijs-kwaliteitverhouding uit de bus in de aanbestedingsronde. ITS biedt het beheer voor de totale netwerkinfrastructuur, van wifi tot servers en desktops op de werkplekken. We bieden support op locatie en ook krijgt Lucas Onderwijs een aparte Servicedesk, zodat we intensief kunnen ondersteunen. Uiteraard kunnen we ook bijkomende hardware leveren, zoals informatieschermen, touchscreens of mobiele devices.

IT-dienstverlening voortgezet onderwijs

ITS biedt de flexibiliteit die de scholen nodig hebben. Scholen moeten kunnen vertrouwen op deskundigheid, snelheid en flexibiliteit als het gaat om netwerk- en systeembeheer. Lucas Onderwijs heeft dit bij haar PO-scholen al ervaren. ITS IT-services breidt met deze geslaagde aanbesteding in één klap de dienstverlening voor VO-scholen flink uit.