Maak kennis met ons team: Bart Snoeij

vrijdag 13 januari 2023

‘Mijn buurjongen had de vacature gezien voor een Systeembeheerder bij ITS. Hij werkte als uitzendkracht bij ITS en had het bedrijf altijd onthouden als een leuke werkplek. Zo kwam ik hier dus terecht’, vertelt Bart Snoeij, Medior Systeembeheerder. 

Mezelf ontwikkelen

Hij werkt sinds november 2022 met veel plezier bij ITS. ‘Het sprak me aan dat we hier met veel systemen en veel specialisten werken’, aldus Bart. ‘Een plek waar ik mezelf verder kan ontwikkelen. Oorspronkelijk kom ik uit de keuken. Ik heb op de campus van de TU Delft gewerkt als souschef. Daarna werkte ik bij een bedrijf dat software ontwikkelt voor bakkerijen. Ik heb daar ook helpdeskwerk gedaan.’ 

Digitale vraagstukken

‘Ik vind het leuk om mensen te helpen met digitale vraagstukken. Mijn vrouw werkt in het onderwijs en ik merk dat digitalisering daar een vlucht neemt. Het is prettig als lessen door kunnen gaan, met zo min mogelijk oponthoud als technisch iets niet naar behoren werkt. En daar zijn wij voor! Ook denken we na over nieuwe mogelijkheden. Zo hadden we onlangs een ‘pizza-avond’ waarin collega Ernstjan Didden vertelde hoe je bellen via Teams uitrolt, wat je tegenkomt en hoe je dit oplost. Die kennisdeling vind ik mooi.’ In zijn vrije tijd gamet Bart Snoeij graag en hij heeft het druk met zijn jonge gezin. Het gezin woont in het mooie Delft.

Wilt u spreken met een van onze specialisten? Neem contact op met ITS!