Nieuwe inrichting kantoor ITS

dinsdag 11 januari 2022

Mensen werken meestal in een vrij zakelijke omgeving, maar gedijen het best in een meer natuurlijke omgeving. Voor de nieuwe kantoorinrichting koos ITS daarom voor een combinatie van natuurlijke en industriële elementen.

Rustige sfeer

Raymond Harmsen van Nomax Project, het bedrijf dat de inrichting verzorgde, ziet dat natuurlijke kleuren en materialen stressverlagend werken. ‘De natuur heeft een heilzame invloed op mensen. ITS wilde een inrichting die recht deed aan het welzijn van de medewerkers. Daarom kozen ze voor een inrichting met veel biophilia aspecten. Groentinten en natuurlijke materialen als hout.’

Industrie en natuur

Het kantoor heeft een lichte en luchtige uitstraling gekregen door de grote glazen wanden. Het geeft een open uitstraling en tegelijkertijd is het rustig werken. De vloeren kregen een modern ontwerp met grijs- en groentinten in de tapijtstroken en hoogwaardige PVC-vloer in betonprint. De zwarte aluminium randen van de glazen wanden passen hier heel goed bij. Verschillende deuren zijn juist weer (folie)bedrukt met een boslandschap door Beguin Media Totaal. Zo ontstaat er een prettige balans tussen natuurlijk en industrieel.

Warme ontvangst

Naast de kantoorruimten, kreeg ook de presentatieruimte een opfrisser. Ellis Groenevelt, directeur ITS: ‘We vinden een prettige werkomgeving belangrijk én bieden graag een warme ontvangst aan onze klanten (zodra dit weer mag).’ Hierbij een impressie van de nieuwe kantoorruimten annex showroom. 

print-its-1166.jpg print-its-1177.jpg
print-its-1222.jpg print-its-4.jpg
print-its-1189.jpg print-its-2.jpg
web-its-1179.jpg web-its-1204.jpg
web-its-1166.jpg print-its-1207.jpg
print-its-3.jpg print-its-1197.jpg