Paasactie: Veriton desktop voor spectaculaire prijs!

woensdag 13 april 2022

Paasactie bij ITS: bij aanschaf van een digiboard van een van onze gerenommeerde merken, krijgt u een Veriton N voor de spectaculaire prijs van € 335,00 excl. BTW 21% (winkelprijs € 605,00 incl. BTW). Haastje-repje naar ITS!

Digiboard naar keuze

De actie is geldig t/m 31 mei 2022 en zolang de voorraad strekt. De digiboards van CTOUCH, Promethean, Clevertouch, SMART, Huawei en Newline doen allemaal mee met deze actie. Kwalitatief hoogwaardige digiboards die online onderwijs in een stroomversnelling brengen. In de vernieuwde showroom van ITS zijn ze te zien.

Vertion N: compacte desktop

De Veriton N is een compacte desktop, speciaal van Acer voor de educatiemarkt. Want innovatief design en technologie mag u van Acer verwachten. De Acer Veriton N4670GT blinkt uit in compactheid en compleetheid. De Veriton N-serie biedt op school de vereiste verwerkingskracht voor talloze applicaties dankzij de Intel© Core™ i3-processor en 8GB DDR4-geheugen. Zij opent de wereld naar een moderne manier van leren. De desktop uit de Acer Veriton N-serie is klein en ontworpen voor professionele prestaties zonder dat je een grote tower nodig hebt. Met de Acer Veriton bent u op de toekomst voorbereid.
Bestel een digiboard en krijg een desktop voor een kleine prijs! 

veriton-1.jpg veriton-edit.jpg
Veriton N-serie

Neem snel contact met ons op of maak een afspraak voor een demo!