Profiteer: verlengde garantie van Acer en Microsoft!

vrijdag 28 augustus 2020

Laat leerlingen jarenlang zorgeloos werken! Profiteer van de verlengde garantie van Acer en Microsoft. Bij aanschaf van TravelMate B- en P-serie Notebooks krijgt u tijdelijk niet twee, maar drie jaar garantie, op de N-serie desktops zelfs vijf jaar!

U krijgt deze verlengde garantie van Acer en Microsoft cadeau. Dat betekent jarenlange zekerheid op uw nieuwe apparaten. ​Het actie-aanbod is geldig bij aanschaf tot en met 28 september 2020. Deze actie geldt alleen bij aanschaf via een select aantal educatiepartners, onder wie ITS IT-services. Hebt u interesse, neem vóór 28 september contact op met de specialisten van ITS!

leerling-met-notebook-banner.jpg

Acer TravelMate Spin B1: convertible voor school

Acer heeft compacte notebooks speciaal voor educatiemarkt. Met het bekende en gebruiksvriendelijke besturingssysteem Windows 10 Pro. De Acer TravelMate is een echte convertible voor de schoolbanken. Hij verandert namelijk in een handomdraai van notebook naar tablet, omdat hij eenvoudig 360 graden gedraaid kan worden. De Acer kan tegen een stootje, terwijl het kleine formaat zorgt dat de laptop eenvoudig is mee te nemen. Gesjouw met zware (boeken)tassen is verleden tijd. De Acer TravelMate Spin B1 (B118-G2-R) heeft een 11.6" touchscreen, de nieuwste Intel®-processor Celeron® quad-core met 4 GB geheugen en een opslagcapaciteit van 64 GB. De computer is zeer geschikt voor leerlingen. Wij weten: ook leerkrachten zijn er blij mee!

Acer Veriton N4660G: compact en compleet

Acer heeft voor de educatiemarkt ook compacte desktops. Want innovatief design en technologie mag u van Acer verwachten. Wat dacht u van de Acer Veriton N4660G, die uitblinkt in compactheid en compleetheid. De Veriton N-serie biedt op school de vereiste verwerkingskracht voor talloze applicaties dankzij de nieuwste generatie Intel© Core™ processoren en maximaal 16 GB DDR4-geheugen. De geïntegreerde Intel HD Graphics 630 videokaart is prima voor surfen, tekst bewerken, video's bekijken en zelfs (educatieve) games tot een bepaald niveau. De Acer Veriton opent de wereld naar een moderne manier van leren. De desktop uit de Acer Veriton N-serie is klein en ontworpen voor professionele prestaties zonder dat je een grote tower nodig hebt. Met de Acer Veriton bent u op de toekomst voorbereid.

productfotos.jpg