Samen schrijven met CTOUCH

donderdag 23 februari 2023

De CTOUCH Riva laat lessen tot leven komen. De JBL-boxen voegen eersteklas geluid toe aan dit robuuste touchscreen. T/m 31 maart krijgt u bij ITS twee extra pennen en een whipe & shine-pakket bij de Riva. Samen leren was nog nooit zo helder en leuk.

Meer beleving in elke leeromgeving

De CTOUCH Riva is een super gebruiksvriendelijk touchscreen dat meer beleving in elke leeromgeving brengt. Deel documenten op het grote scherm, schrijf op het interactieve whiteboard en inspireer iedereen in het klaslokaal.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de CTOUCH is net zo eenvoudig als het gebruik van uw telefoon of tablet. Met één druk op de knop heeft u toegang tot alle functies op het scherm. Met de CTOUCH Riva kunt u gewoon uw eigen software gebruiken zoals u gewend bent. Ook leerlingen kunnen documenten op het scherm delen via Eshare. Of deel de inhoud van het scherm met andere apparaten in de klas. Het werkt probleemloos met Android, Windows, Mac en Chrome apparaten. Met de optionele Human PresenceDetection functie en de eco-mode instellingen bespaart u bovendien veel energie!

Actie met de CTOUCH Riva

Bij ITS krijgt u nu een CTOUCH Whipe & shine schoonmaakpakket en een extra set van twee pennen gratis bij aankoop van een digiboard. De CTOUCH Touchscreen pen (zwart) is een ergonomische slanke pen speciaal ontwikkeld voor het schrijven op touchscreens. De pen is geheel magnetisch, waardoor u deze gemakkelijk aan het scherm kunt hangen.

Meer weten? Maak gebruik van de actie t/m 31 maart 2023. Neem contact op!