Scholen weer van start, ITS ondersteunt!

dinsdag 24 augustus 2021

Onder het motto ‘Slim van start met ITS’ bieden we scholen graag ondersteuning aan op IT-gebied. We merken dat scholen in de eerste weken van het nieuwe schooljaar vaak vragen hebben. Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij de ICT, u het onderwijs!

Scholen hebben vaak al genoeg om handen bij het begin van het nieuwe schooljaar. Wees slim en doe de was voor wat betreft ICT de deur uit! ITS ondersteunt scholen graag. Voldoet het systeem nog aan de wensen, start alles goed op, zijn er ontwikkelingen op ICT-gebied of is er een verhuizing op handen. Allemaal onderwerpen waarvoor de specialisten van ITS prima oplossingen hebben. 

Digitaal de beste van de klas

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan uiteraard. We vertellen u dan ook graag meer over de actuele ontwikkelingen op ICT-gebied. Zo wordt uw school digitaal de beste van de klas. Neem contact met ons op en we komen langs op een tijdstip dat u schikt (tel 070 320 320 0). 

Storingen via de portal

Intussen kunt u storingen gewoon melden via de portal zoals u gewend bent. Dan komen deze meldingen het snelste bij onze servicedeskmedewerkers terecht. Zij bereiden uw verzoeken voor. Wij kunnen op afstand computers tijdelijk overnemen, zodat we veel zaken direct kunnen oplossen. Zo nodig komen we uiteraard naar uw locatie toe. Dit geldt bijvoorbeeld bij complexe verzoeken of incidenten die niet op afstand verholpen kunnen worden. 

Een prettige, slimme en succesvolle start van het nieuwe schooljaar!