Tips om optimaal te genieten

dinsdag 19 juli 2022

Lekker opladen en genieten van uw vakantie lijkt heel logisch, maar lukt zeker niet iedereen. Omschakelen van de drukte naar de relaxstand is soms best lastig. Daarom geeft ITS u vijf tips om optimaal te genieten. 

Stel geen hoge verwachtingen

Voorkom droombeelden van vakantieoorden, dan valt het mogelijk tegen. Richt u op de kleine dingen. Dingen die u wellicht niet had verwacht en die de vakantie juist mooi maken.

Doe rustig aan

We hebben vaak de neiging om van hot naar her te rennen, maar de zomer is hét moment om die planning uit het raam te gooien en met de voetjes omhoog in de tuin te zitten.

Beloon uzelf

Doe elke dag iets dat u graag wil, al is het maar voor 30 minuten. Beloon uzelf elke dag, u hebt tenslotte afgelopen jaar hard genoeg gewerkt.

Ga naar buiten

Zorg dat u veel buitenlucht krijgt en veel beweegt. Het is wetenschappelijk aangetoond dat buitenlucht erg goed voor ons is en zorgt dat we meer rust in ons lijf krijgen.

Manage uw telefoon

Zet alle meldingen van uw telefoon uit. U hebt dan veel minder de neiging om te reageren en bepaalt zelf het moment dat u informatie wil ontvangen.

En bent u toch even op de computer bezig en is er een storing, geen stress, contact de ITS Servicedesk (bereikbaar van 08.30-17.00 uur of 24/7 via de portal).

ITS wenst u een fijne, ontspannen vakantie!