Voordelige tablets en notebooks voor online leren

donderdag 2 april 2020

Online werken en leren lijkt met de coronacrisis in een stroomversnelling te raken. ITS IT-services voorziet scholen graag van de juiste apparatuur. Vandaar dat we nog ruimschoots mobiele devices voorradig hebben voor een mooie prijs.

Chromebooks tot Windows tablets

Precies zoals u dit van ITS gewend bent. Van Chromebooks tot Windows tablets. Neem bijvoorbeeld de Acer Chromebook 512, dat is de ideale laptop voor alle onderwijsinstellingen. De hoogte-breedteverhouding van 3 : 2 maakt lezen gemakkelijker. Dit Chromebook heeft verder een ultramoderne energiezuinige processor en is bestand tegen de dagelijkse ontberingen en intensief gebruik van leerlingen binnen of buiten het klaslokaal. De Acer 512 heeft een 12 inch scherm en is ook te verkrijgen in combinatie met een tabletkar.

ME ONLINE

U heeft met de tabletkar de beschikking over 32 Chromebooks, die u gelijk handig kunt opbergen en opladen. Verder biedt ITS dit in combinatie aan met Onlineklas als het totaalconcept ME ONLINE. Hiermee hebben leerlingen toegang tot onder meer Google, Office 365, Kennisnet en Basispoort.

Leerlingen kunnen met één keer inloggen bij alle programma’s, op school en nu ook thuis. U heeft de E32C tabletkar en 32 Acer Chromebooks (12 inch, 32 GB opslag) plus Onlineklas jaarabonnement al voor € 7.950,- excl. BTW (€ 9.619,50 incl. BTW, zolang de voorraad strekt). Na het eerste jaar is dit abonnement vanaf € 310,- per school p/j en hiermee het voordeligste platform. Bel naar 070 320 32 00 voor meer informatie. En wilt u hulp bij de netwerkinrichting voor online lessen? De specialisten van ITS praten u graag bij. Wij de ICT, u het onderwijs!

Tijdelijk gratis Onlineklas

Zolang de maatregelen rondom het Coronavirus van kracht zijn, kunnen nu ook alle basisscholen die geen klant zijn bij Onlineklas gratis gebruik maken van onze portal. Lees er meer over op https://bit.ly/3dKaRcj.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een snelle levering.