Waag de sprong: kom werken bij ITS!

dinsdag 9 augustus 2022

Wij noemen ons wel het leukste ICT-bedrijf van Nederland. Dat ervaren we ook zo. Om ons team te versterken, zoekt ITS een administratief medewerker en diverse systeembeheerders. Iets voor jou? Waag de sprong en kies voor werken bij ITS!

Administratie en office support

Als administratief medewerker bij ITS doe je elke dag iets anders. Je ondersteunt onze afdeling Systeembeheer administratief en levert daarmee een belangrijke bijdrage in het werk voor onze gewaardeerde klanten. ITS is partner voor vele scholen. We helpen het onderwijs van de toekomst. Ook denken we mee over digitale middelen voor de zakelijke klant binnen het MKB. Ben jij die administratieve duizendpoot die de weg kent in MS Exel en Word en denk je graag mee in oplossingen voor onze klanten? Dan zoeken we jou! 

Systeembeheerders 

Als systeembeheerder verzorg je aanleg en onderhoud van IT-netwerken voor scholen. Je adviseert klanten en ondersteunt gebruikers. Ook geef je leiding aan projecten. 

Als systeembeheerder op onze Servicedesk zoek jij altijd naar de beste oplossing voor de klant en draag je bij aan zorgeloos onderwijs met de nieuwste technieken. Versterk ons team van kundige systeembeheerders.

Beheerder Microsoft 365

Als beheerder Microsoft 365 ondersteun je (onderwijs)klanten in Microsoftapplicaties en aanverwante software. Je werkt zelfstandig en klantgericht voor diverse scholen. Wil jij graag de beste werkplek leveren aan de klant, ultiem veilig en met een optimale gebruikerservaring? Dan zoeken we jou!

Collegiale sfeer

Bij ITS heerst een open, collegiale sfeer. We staan bekend om onze korte lijnen en persoonlijke benadering. Wil je je ontwikkelen en ben je niet bang om af en toe hard te werken, dan kom je hier na de sprong zeker op je pootjes terecht.

Bekijk de complete vacatures.