Dubbelmooi met Microsoft

woensdag 3 maart 2021

ITS werkt al decennia samen met Microsoft. We delen hun visie om elke leerling de kans te geven om te leren. Of dat nu via een laptop in de klas gaat of via afstandsonderwijs. Die samenwerking wordt nu dubbelmooi met de voordelige Microsoft-devices!

De wereld verandert in een razend tempo. Dat geldt ook voor de vaardigheden die leerlingen anno nu nodig hebben om te slagen. We leven in een kennis- en informatiemaatschappij. Aan taal, rekenen en andere traditionele schoolvakken hebben leerlingen niet langer genoeg. Kritisch denken, creatief problemen oplossen en omgaan met digitale middelen zijn minstens zo belangrijk. ITS IT-services kan u hiermee helpen met de robuuste Windows 10-laptops en 2-in-1-systemen van Microsoft. Met een stevige batterijduur altijd klaar voor de volgende uitdaging op school.

Robuuste Microsoft Windows-10-systemen

De robuuste Windows-10-systemen van Microsoft maken het mogelijk om 21-eeuwse vaardigheden te verwerken in het lesprogramma. Ze zijn gemakkelijk te configureren, onderwijsbestendig, de accu gaat de hele dag mee en ze zijn voorzien van cloudsoftware. Daarmee zijn het apparaat, de gebruiker en de apps beschermd. De betrouwbare en betaalbare technologie van Microsoft zorgt dat leerkrachten hun lestijd optimaal benutten. Zij kunnen zich dan volledig concentreren op onderwijs. Dit sluit aan bij het motto van ITS: Wij de techniek, u het onderwijs! Zeker weten dat we samen tot betere resultaten komen.

Gratis aan de slag met Microsoft 365

Leerlingen/studenten en docenten komen in aanmerking voor Office 365 Education Edition, inclusief Word, Excel, PowerPoint, OneNote en nu ook Microsoft Teams, plus aanvullende hulpmiddelen voor in de klas. Vraag de specialisten van ITS voor meer informatie.

Actie Microsoft tot 1 juni 2021

ITS heeft nu enkele devices met Windows 10 Pro beschikbaar voor hele leuke prijzen. U krijgt bovendien in de actieperiode tot 1 juni 2021 een trendy Nedis® bedrade en on-ear koptelefoon helemaal gratis!

Kijk snel op onze actiepagina van ITS-Microsoft!

Een van onze specialisten spreken over ons scala aan betaalbare Windows 10-laptops en 2-in-1-systemen voor de educatiemarkt? Neem snel contact op.