Gratis laptop bij complete Acer E32 laptopkar

maandag 11 maart 2024

Acer heeft een mooie aanbieding: u krijgt een laptop gratis bij aankoop van een complete Acer E32 laptopkar. Nu verkrijgbaar bij ITS! Duurzaamheid top in deze prachtige combinatie voor de klas van morgen. 

Laptop en tablet tegelijk

De Acer laptopkar is een robuuste verrijdbare laptopkar met plaats voor 32 laptops of tablets  tot en met 15,6 inch grootte. Bij aankoop van een laptopkar met 32 Acer laptops, krijgt u de 32ste laptop gratis. ITS adviseert voor gebruik in de klas de Acer TravelMate Spin B3. Als je het over duurzaam én slim hebt, dan is deze laptop namelijk een aankoop met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De Spin B3 is als laptop en als tablet te gebruiken en noemen we daarom wel de convertible voor de schoolbanken. En hij is natuurlijk ook prima thuis of onderweg inzetbaar. Hij is robuust gemaakt (voor kinderhanden) en heeft een lange batterijduur tot wel 10 uur.

Windows 11 Pro Education

ITS werkt samen met Acer en Microsoft om onderwijsinstellingen goed toegang te verschaffen tot Windows 11 Pro Education. U kunt Windows 11 Pro Educationverkrijgen door een laptop aan te schaffen waar het besturingssysteem vooraf op geïnstalleerd staat. Deze laptops krijgen dezelfde Microsoft-beveiliging, maar hebben meer onderwijsprogramma's. Wij de techniek, u het onderwijs!

Lees meer over deze actie van Acer en ITS en bekijk de specs!

Interesse in deze aanbieding? Neem contact op met ITS!